dilluns, 28 de juny del 2010

Suport del equips directius

Barcelona, 25 de juny de 2010


Els equips directius de les escoles de Sant Andreu volem manifestar el nostre més enèrgic desacord amb la decisió del Consorci d’Educació de Barcelona pel que fa a les actuacions que se estan duent a terme a l’Escola Rosa dels Vents.

L’escola Rosa dels Vents hauria de ser un exemple del que ha de ser una escola inclusiva, tal i com manen actualment les directrius del Departament d’Educació. Tanmateix, per aquesta raó, ha passat a convertir-se al barri en un centre amb un molt elevat nombre de nouvinguts, fet que li ha suposat un seriós handicap a l’hora d’incorporar alumnat autòcton.

Tot i això, han sabut treballar amb il•lusió, ganes i molta professionalitat per treure endavant un excel•lent projecte pedagògic que ara s’ha vist infravalorat com a conseqüència de “l’aparició” d’un nou “projecte educatiu” aliè a l’escola.

A més a més, no ens semblen adients les línies d’actuació emprades pel Consorci a l’hora de portar a terme les seves decisions ( fi de curs, manca d’informació a la comunitat educativa del districte... ) sense donar possibilitat d’arribar a uns acords viables per totes dues bandes.

És per això que volem fer palès el nostre malestar i us demanem que es prenguin decisions encertades que no malmetin el projecte pedagògic de Rosa dels Vents.


Els Equips Directius de les Escoles de Sant Andreu

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo estic d'acord amb la fusió de les escoles. D'aquesta manera evitarem els getos a les aules i els equips directius eficients